marți, 14 iunie 2016

Despre Syncro Trans

Syncro Trans reprezinta o agentie de traduceri ce a luat amploare in urma deciziei unui grup de traducatori cu experienta bogata in acest domeniu, al traducerilor.
Agentia Syncro Trans se mandreste cu faptul ca colaboreaza cu mii de traducatori nativi, asta garantand ca proiectele finalizate sunt traduse in limba nativa solicitata.
Compania de traduceri colaboreaza cu firme renumite din Romania, dar mai ales din afara tarii (puteti verifica aici https://www.syncrotranslation.com/ro/cine-suntem/testimoniale/ ).
In intampinarea utilizatorilor din online compania de traduceri ofera un altfel de abordare in sfera traducerilor si anume optiunea de a alege anumite pachete care se aliniaza cel mai bine cu afacerea dvs. (puteti analiza aici https://www.syncrotranslation.com/ro/servicii/ ).

Calculatorul de preturi va poate genera o idee asupra tipului de colaborare pe care o veti solicita, dar recomandarea ar fi sa solicitati o oferta telefonic pentru ca se pot genera anumite erori, astfel dvs. sa fiti informat total eronat asupra viitoarei colaborari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu